tisdag 9 april 2013

Igår hände det nått. Svårt att beskriva vad, men för enkelhetens skull förklarar jag det som en blixt från blå himmel. (hur enkelt nu det var att förstås då?)

Den senaste tiden har varit segt och det har kännts som att allt varit mest där för att jäklas. all otur man kunnat ha och lite sisädär motvind. Inte med stora viktiga saker, för visst har det gått (till och med super)bra med jobb och vardag, men inte me småsaker. Ja ha haft äkta typisk klant otur! Som att bryta alla naglar, gå i kiss med stickasockor, göra sönder prydnadsglas, kasta ketchupflaska på tårna, haft en veckas ryggont, rivit sej själv i ansiktet så det börjat blöda. Och det var bara lite den senaste veckan. Sånt när man bara suckar en gång och tänker, jaha... på sant?

HURSOMHELST så ÄR DET FÄRDIGT MED DET NU! Och de va de som hände igår. Ja bara kände hur hela min tur ändrades på 2 röda sekunder helt utan orsak. Så blev ja lite gladare och tänkte. Japp, nu va de färdigt. Nu är de my time to shine -elä va di pa sej.

OCH VET NI VAD. Hela dagen idag har varit fantastisk! Fortfarande lite klantig, men med en helt ny toutch! ;) Och för att inte prata om skatteåterbäringen. Den var mer än jag någonsin kunnat drömma om. Tack & Amen.

1 kommentar:

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care