tisdag 30 juli 2013

HELLO PARTYPEOPLE!

Igår blev det att gå ut en sväng på kvällskvisten. Vi gick till ett cafe som hette Madeleine! Welcome to Madeleine sa de snällt när vi anlände ;) Supermysigt ställe nära Burj Khalifa (högsta huset i världen ni vet). Så vi satt där och drack några Madeleine coladas och hade några Madeleine cookies samtidigt som vi titta på den dansande fontänen! Så mysigt. :) Sen gick vi iväg till en pub en stund för några drinkar. Så de blev en liten mini-girls-night-out med en av mina roomies och hennes vänner. skoj! :)

Här är det ju fortfarande ramadan så allt är ganska lungt här. Men de hindrar oss inte från att gå ut på en riktig girls night out ikv. Det är delvis för att vi måste, eftersom det är vårt jobb idag (ni vet. istället för att sitta på kontoret så går vi ut och gör ngt skoj -varför inte lixom? :)) men också för att vi måste passa på nu innan jobbet börjar på riktigt. Som ni förstår hinner vi knappast med några girls nights out sen -eftersom vi har våra egna på klubben :)

Och ojojoj. Så många regler det finns här! Som jag sa borde jag ha tema dagar, å ett tema borde vara om alla lagar här. Väldigt intressat! haha! Men nu hinner jag då inte. Publicerar några bilder från igårkväll om jag har tid innan vi åker. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care