fredag 26 juli 2013

Oh yeees. Som ni kanske räknat ut efter föregående inlägg så har jag flyttat hela vägen till ett 45 gradigt Dubai! Flyttat in till en lägenhet med 2 fina tjejer och har varit 2 dagar på the office för skolning inför mitt nya jobb.

Det börjar kännas bättre hela tiden vart efter man kommer in lite i livet här. Hur gör ni t.ex. när ni inte har nå ägg hemma? Här ringer man och räknar upp de saker man behöver och får en delivery några minuter efter. De är ju ändå några meter till butiken men "de är för varmt att gå". hem leverans kostar ändå inget så varför sätta tid på att handla? :b

Men som vanligt så är dygnet här endast 24 timmar och det är alltför lite om man har tänkt man ska hinna med allt. Har precis avslutat ett svettigt gympass på vårat gym och ska nu gå upp till poolen på taket för att skaffa lite färg. Efteråt ska ja möta upp flygplanskillen i ett mall eftersom ja ha massa saker att uträtta där. Dessutom är det lördagkväll här ikväll så ngt kul ska man ju ha tid med på kvällen också. huhhu.

Ni ser! Idag ska ja skaffa ett dubai nummer, vilket innebär internet på telefonen. Är det more pic maybe? ;) CYA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care