söndag 8 september 2013

Idag borde vara en toppdag med 2 dagars ledigt på kommande men inte riktigt. Har suttit inne precis hela dagen.

Men är det inte märkligt. My biggest question in life är nog när man ska vara nöjd. För om man nöjer sej med det man har kommer man aldrig få ngt annat. Men om man aldrig är nöjd med det man har är man ju aldrig nöjd.

Jag brukar alltid känna mej lyckligt lottad och uppskattar varje liten sak jag får, eller som ngn gör för min skull. Redan vanliga saker som att ngn hjälper mej bära ngt, eller om ngn delar med sej av en kaka (yes, there we go cookies again ;)) gör mej tacksam.

Min mor däremot förösker alltid få mej att uppskatta det jag har och leva här och nu, vilket alltid gör mej lika upprörd eftersom hon inte ser att det är precis det jag gör!

Men när jag tänker efter så finns det ju alltid saker som man strävar efter, eftersom man önskar att man kunde få ngt bättre eller ngt större. Eller hur?

Ja är det inte märkligt. Hur enkelt allt vore om man bara kunde leva med det man har och inte begära mer. Och fast jag inte ser mej själv som bortskämd at all eftersom jag gör allt helt på egen hand, så känns de ju som man är bortskämd när man bara vill ha mer.

Har inte riktit bestämt mej om det är ngt bra eller dåligt, men det är iaf en av de saker jag ofta funderar på. När är det enough?

Sen blir man ju lite trött att uppdatera blogg och instagram när man inte får feedback också. Jag vet ju hur jag ser ut och tänker, så i själva verket känns de ju lite onödigt att uppdatera om ingen "bryr sej", you know.

Nä. Nu är det nog dags att göra ngt vettigt innan bloggen blir överkänslig.

2 kommentarer:

  1. Hej! det vore kul ifall du kunde skriva ett inlägg om hur du fick ditt jobb i Dubai :)

    SvaraRadera
  2. Jag bryr mig Madeleine!! Och din blogg ger mig jättemycket positiva tankar och funderingar. Jag ska bli bättre på att kommentera här. ;)
    Kram -Jassi

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care