torsdag 12 september 2013

Igår ringde shellie och väckte mej från andra sidan väggen. Vanligtvis sover vi till 1, 2 bara för att vi kan och för det är de bästa som finns att ligga å dra sej nån timme när man vaknar! Igår kände hon däremot för frukost kl 11 och sagt och gjort. Vi fixa oss på 5 minter och gick iväg till PAUL´s som ligger nån minut härifrån. Avnjöt en riktig frukost och gick sen iväg för att titta runt i lite butiker. När vi sen kom hem så la vi oss vid poolen en stund. Simma, fjanta oss och läste magazines. Vilken skön da!

Ikväll har vi the big opening på våran klubb and it´s going to be amaazing! Så mycket planering som ligger bakom denna kväll, och allt måste helt enkelt vara perfekt. Så perfekt att jag till och med ska traska iväg för att köpa nya heels nu. Så 2 långa och krävande dagar och nätter på kommande, men så roligt de ska bli. Nästan så man är lite nervös ;)

Sen ska ja också besvara en fråga jag fått om mej och M. uh så spännande! ;)

"Ja fundera bara, Mathias verkar ju förstå o e okej me att du e borta, men har ni nån gräns för hu länge? Eller väntar han snällt på att du kommer tillbaka även om du e borta i fast 5 år?"

Shaa, 5 år är väl att förvänta sej lite väl mycket. Om han fick bestämma skulle jag nog sitta på nästa flyg hem eftersom han självfallet helst skulle ha mej hemma. Skulle jag bestämma skulle jag aldrig mer bo i Finland. Så man får ju kompromissa lite om de ska fungera. ;) De e klart vi har funderat och planerat tillsammans och vi har "kind of" en deadline för hur länge jag kan yra runt i världen. Därför blir de ju lite bråttom om ja ska hinna med allt jag vill haha.

Jag tror ändå själv att jag "är klar" mycket tidigare än så. Även om det är roligt så kommer man ju till den dagen när man känner att man måste börja "ett riktit liv". När det är vet jag inte -men det är dagen jag strävar till. Dagen när jag ler för mej själv och konstaterar "nepp - nu är de dags att åka hem! :)"

Allt jag vet just nu är att han bokat resa hit i början av december, så jag kan ju inte komma hem innan dess. ;)

2 kommentarer:

  1. Lycka till ikväll :) håller tummarna för dig o er :) <3

    SvaraRadera
  2. Sku va intressant att se lite hur lägenheten ni bor i ser ut. :) O en presentation av dina vänner? :)

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care