söndag 10 mars 2013

Hmm.

Behöver inte nämna mer än att jag haft en fruktansvärt dålig vecka. Ända tills helgen kom och jag fick umgås med M igen.

Igår rände vi snowboard. Så himla roligt och fast de var 5 år sen sist så ramla ja bara en gång på huvet. Åkte mest i skogen och kände sej sådär badass-isk ni vet.

På fredan skrinna vi på isen i fnäs ända tills de blev mörkt. Å eftersom ja va en sån duktig isprinsessa så blev de ju förstås några piuretter också ;) Sen blev de bio och mys.

Under veckan skrinna ja med  dagisbarn i kristallen och fick en pojke att nästan spy vid maten. De va då inte meningen. Tyckte han skulle smaka på korven om han skulle få nån efterrätt eftersom han ätit dålig hela veckan. Och de gjorde han utan att klaga! De tog han några kräkningar, ett glas mjölk och nått som kändes som 5 minuter att svälja den lilla biten. Guu så nervös ja blev. Hur skulle ja ha förklarat det till tanterna om han spytt? haha

Kaffe idag me Linda å IdaA och ny jobbvecka imorgon. Och då va ni uppdaterade på den fronten. Kolla insta om ni vill se bilder. ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care