söndag 12 april 2015

Are you guys ready? för här kommer svaret på nått som så många är nyfikna på. Är det inte lite småroligt hur framförallt andras relationer intresserar en?! men sha varför inte. Här har vi inga hemlisar och förhoppningsvis kanske nån får sej en god tankeställare och kan förbättra sin egna relation genom att vi delar med oss. Sharing is caring, eller hur?! :) så läsarfrågan lyder som sådan;

Alltså huuur i hela friden klarar ni (främst din pojkvän) av distansförhållande? Skulle min pojkvän bo med andra brudar, se dom halvnakna hela tiden, festa ihop, sova ihop, jobba ihop, resa ihop.. Jag skulle ju go crazy. Ni verkar nog ha ett stabilt förhållande, och det krävs enormt mycket tillit till varandra, men har ni aldrig tänkt på att ha en paus? Blir han inte svartsjuk? Kanske även besviken eftersom att du inte vill "ha ett liv med honom här hemma"? 

Inget illa menat, jag är bara nyfiken på hur det funkar. :)så lets take it from the top

ganska enkelt svar faktist. För jag har världens bästa pojkvän. ;) än en gång ska jag försöka få en lång komplicerad egendesignad kärlekshistoria att bli kort. 

vi börjar med "stabilt förhållande och tillit", vilket vi abslout har - och vilket blir bevisat om och om igen. Utan det skulle vi inte finnas och det är nått av de viktigaste vi har! We believe in eachother. Som alla förstår är distansförhållande inte enkelt alls, mest för att man saknar så mycket, men det är ingen som säger att ett "normalt förhållande hemma" är nått enklare. Som ett exempel. Jag och m bråkar aldrig. Never. Spelar ingen roll om vi är tillsammans eller apart, jag kan räkna våra fights som vi haft under 6,5 åriga förhållande på en hand. Vi är bästisar och väljer att hålla saker enkla. Vi tycker om varandra för mycket för att tramsa och väljer att inte sätta energi på onödigheter utan gör de bästa av situationen som är just då. hur har ni andra det som varit tillsammans så lång tid i ert normala förhållane hemma, still in love? Menar bara att what's normal for the spider is chaos for the fly. Man måste hitta sitt eget. 

Att jag nu bor med 3 killar och 2 andra tjejer och en bebis (ja familjen växte snabbt) fick vi också välja att inte göra till ett problem. Han är glad att jag hittat vad jag letat efter, han visste ju ja skulle stanna, jobba och bo nånstans - varför tacka nej till ett erbjudande jag knappt kunnat drömma om bara för att det involverar en kille eller 2. That makes no sence. Nu ska vi ju komma ihåg att 2 av killarna bor här med sina gfs och sista killen är över 40. So no reason for drama. :b

Men detta blev min nya lilla familj på andra sidan jorden, och de som själv reser förstår hur mycket dessa små själar betyder i ens liv när riktiga familj och vänner är så långt iväg. Och min pojkvän förstår också att detta är en del av resandet. "Jag tänkte resa världen över men får inte prata med killar.." come on. Lets be honest.. nya vänner världen över är ju hela grejen and i love it. Helst pratar jag med 100 olika nya människor varje dag och de spelar ingen roll om de är killar eller tjejer. alla jag träffar, träffar jag av en orsak. Allt har en mening och jag tar tillvara på alla tillfällen och människor that comes my way. That's what my journey is all about.

Nu råkar ja ju faktist spendera mest av min tid med de jag bor med, eftersom vi jobbar ihop och festar tillsammans. Men att sova ihop å va halvnakna var väl lite och ta i :b nu ska vi inte överdriva och bli för exalterade över att sprida nya rykten för det stämmer nog inte. Unless de räknas att vi solar i bikini vid poolen, vilket jag tycker är ok. 

Så över till sista delen av frågan. Blir han svartsjuk å borde vi ha en paus? Vet ni, vi är proffs på detta nuförtiden. Svartsjuka dödar mer kärlek än ngt annat. Don't get involved with the devil. Där finns inget att vara svartsjuk på. Vi glädjs med varandra och är det ngt vi inte gillar med en situation så pratar vi om det. What else is there to do? 

Och pausa finns inte i våran värld. Antingen vet man att man älskar varandra eller så är det dags att move on. Vi kan göra slut anytime om nån av oss känner att det inte finns några känslor längre, but as long as there is - we will stay together. :)

3 kommentarer:

  1. Så du e så blåögd o tror att han int är me nån annan nu när han e å reser eller är du bara helt okey med de? Fö ja lixom vet att han e me andra d:

    SvaraRadera
  2. Bra när folk vet bättre än vad själva personerna som det handlar om i själva verket vet. Keep going jeppis. Ni har alltid varit bäst på att skapa rykten.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care