fredag 27 december 2013

Och så tänkte man ju än en gång, varför man ens försöker dela med sej, berätta eller ens bry sej om att uppdatera en blogg. De är ju inte precis för min skull. 

Och för att upprepa en already answered question så ska jag klargöra hur jag gör när jag går ut. För tillfället bor jag i ett muslimskt land. Där alkohol är förbjudet och om man går ut är man ute i 2 timmar innan de stänger. Under denna tid blir man serverad 1 eller 2 drinkar, och ofta dricker man bara orange juice! Man minglar runt och träffar nya som gamla människor eftersom det faktist, tro det eller ej, är roligt att ha ett socialt liv. 90% av alla som är ute är nyktra pga religion eller för att de flesta faktist går ut varje kväll fast de har jobb nästa morgon, precis det, för att träffa sina vänner. Tänk er Abc i staaan åså sätter ni till lite musik och släcker några lampor å walla - ni har gjort en Dubai-isk nattklubb. 

Jag är finländare i all ära men det betyder faktist inte att jag behöver supa som en. Det händer självklart att man nu som då har sina urspårade galna utekvällar, som "alla andra" hemma har en gång i veckan. Men (ja vet de är svårt att tro) folk ute i världen kan ju faktist ha en awesome time utan att dricka sej redlös för att man går ut, vilket många finländare ju verkar tycka eller tro att man måste när man festar. Jag har inga som helst problem med att vara ute nykter and I can still have a good fucking time!! :)

Så med det sagt så tar jag nog en ny bloggpaus nu. Känner att jag i fortsättningen borde posta varje starbucks och grön te som jag dricker, alla bilbilder som tas under dagen och posta några palmer än en gång. Men de känns inte så motiverande. My business, my life so over n out. Btw. Tack anonym för att du tagit dej tiden att kommentera min blogg. Det fick mej att komma ihåg jeppis lite extra, nästan så man hade glömt. 

6 kommentarer:

 1. Ääh i skit i alla nolifers som de bara lyser avundsjuka om! Tycker de e så synd att vissa int kan vara glada för andras skull! Men de säger ju en hel del om dom.. Jag tycker att du e såå stark som VÅGAR göra de du vill - o knappast kommer ha nå regrets sen när du e gammal o grå o tänker tillbaka på allt du gjort. :) O SJÄLVKLART ska du ha kul o umgås o göra va du känner för när du e där borta o har möjlighet, int sku de ju va nån vits att va där annars!?

  SvaraRadera
 2. Instämmer med föregående pratare :D

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vad synd att du tar en bloggpaus. Det är ju så himla kul och intressant att få läsa om ditt liv där borta i Dubai. Du är så modig som vågar kasta dig ut i det ena äventyret efter det andra. :) Det är alltid lika roligt då man ser att du har postat ett nytt inlägg som man får läsa.

  SvaraRadera
 5. Nej sluta inte skriva, just när jag hittat hit.. :(

  SvaraRadera
 6. Efter att ha läst en hel massa om ditt liv i Dubai måste jag få fråga lite..
  Är du gift med Mathias? Vad känner han om hela resan?
  När kom du till Dubai och hur länge är det tänkt att du skall vara där?
  Har du inte stött på några otrevligheter där? Nån gån att du har varit riktigt rädd?

  SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care