torsdag 26 december 2013

Och där är julen förbi, tnx god. Julklappar, julmat, glögg&pepparkakor, julmusik, mysig hemmakväll, alkohol. over n out!!!

Nä ja sämtta baaa! Öppnade mina få paket för längesen, min julmiddag bestod av indisk mat som jag åt i min ensamhet och de är inte tillåtna att spela julsånger som innehåller ordet jesus på radion så de betyder typ none. Så då var de väl bara alkohol som återstod. Ja - de hittade vi ju tillräckligt av iaf. haha 

Men inga gråter vi här inga! De är faktist inte så dåligt som de låter! :) Ja ha haft roliga och intensiva dagar/nätter och fast de inte alls var som en jul hemma så klagar ja inte. Jag blev väl mest upprörd över att se alla julmatsbilder som folk postade via whatsapp eller fb - butterchicken i all ära men ja kunde lätt byta ut den mot lite skinka och potatissallad! mmmmm!! 

Så that´s about den julen! Idag åkte jag metro. Vilket jag gör nästan varje dag. Varför betala 5 euro för taxi till Dubai mall om man kan ta metron för 0.80 cent. yes, that´s what i mean ;) (fast 15 minuter med taxi för 5 euro är helt ok de också, men fö ti va kniiido) Anyway, så tycker ja de är lite roligt. eller irriterande. eller märkligt.... för när ja åker är jag alltid ända blondinen så långt ögat kan nå. Och inte nog med det så är jag ju huvet längre än alla små människor här också. En kombination av detta gör att alla alltid stirrar på en, och de är ju faktist mer självklart än vad de tror. MEN min viktiga poeng i allt detta är att tänk hur tudelat man kan leva ett liv. På dagen åker jag metro med for sure hardworking halv-slavande ppl och på kvällen åker man bentleys, går på vip klubbar och knappt bryr sej om att Jason derulo kommer till en av klubbarna imorgon ikväll. Att man vant sej så mycket med all lyx och alla pengar som finns runtom att det är en självklarhet. Fast man själv är en av de fattiga som tar metron. comon? 

Nämen på riktigt. Lite intressant är det ju. Och de är inte av att skryta -de e bara vad som slog mej när jag stod och iaktog folk när jag kom hem idag. Hur lyckligt lottad jag är som får uppleva mitt egna liv. Och jag önskar att jag påminde mej själv oftare om det för det är fucking amazing helt enkelt. Tänk att jag är lika fattig som alla andra, men ändå fått uppleva så mycket. De handlar inte bara om lyxiga utekvällar utan om vad jag själv också har "förverkligat". Att jag vågat och gjort det jag velat - och va de har fört med sej. Ja, mitt liv har varit precis som jag önskat! Jag har varit vilsen många gånger n there´s so many more decisions to make men jag är mer än redo. (nämen skärpa sej nu lite madeleine, nu skryter du nog lite väl mycket -vem tror du att du är?) Jag önskar ja kunde dela allt man sett och gjort de senaste 2 åren med folk men som en vis lady en gång sa "noone will understund anyway". (var den ladyn jag eller? could have been ;)) Ja har iaf haft ett amazing life this far å de får ja ju vara väldigt tacksam för. :) Resan jag gör med mej själv, hur jag växer, ser världen och upplever saker jag inte visste fans - det är just det som jag har prioriterat, velat göra och gjort. Sen vet vi ju alla att ja festar lite mellan varven men de är ju bara för att inte bli uttråkad ;) ja är ju ändå bara 21. haha 

MEN jag kunde ju vara en av de som tar metron hem varje kväll efter en 10 timmars arbetsdag, med samma rutin 6 dagar i veckan. Eller vara en taxidriver som kör 12 timmar varje dag 7 dagar i veckan. Eller vara den som fortfarande jobbar som en tok på ett neste bara för att man tror att de är vad man ska göra. Eller vara en framgångsrik businessgirl med massa pengar, and still work 12 hours a day. Ja de finns ju så många möjligheter. Ska bara leva lite till innan ja bestämmer mej för vad som blir the next step. ;)


Ps. jag ljög lite - jag vill nog se Jason imorgon! 

Enough said. Ikväll ska ja sova tidigt - vilket betyder nu! :) 

3 kommentarer:

  1. Men..nu blev ja confused.. int e du väl bara 21? Jag e ju 22 o du e väl ett år äldre? :D

    SvaraRadera
  2. Jaa, vad skulle du göra utan alkoholen??

    SvaraRadera
  3. Kära anonym ökända år gammal,hur sku e ti va ti man up o lägg namne under för de verkar som du har så mycki ti berätt? Int för nå annat men e så jävla nyyyfiken bara,som andra oxå tycks vara... Kära anonym!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care