torsdag 13 november 2014

Jahaja. Då har det gått ännu en dag i sunny LA och det är fortfarande lika amazing! Igår hikade vi i Ranyon igen vilket tog oss ca 4 timmar innan vi var hemma igen. Så skönt och uppfriskande. Gillar också att man bara genom att gå igenom en grind på nått sätt lämnar storstan under sej. De är ju inte mycket natur eller grönt här annars, vilket i vanliga fall är viktigt för mej. Så att gå upp i Ranyon känns verkligen bra och avslappnande!

När killarna kom hem blev de sen taco tuesday hos oss. Allen fixa å gjorde jättegoda tacos till alla och vi hade de så mysigt! Drack några glas vin och avslutade sen på en ny klubb här i LA. Hade så bra kväll också och Tinashe var också där och uppträdde. SÅ fin hon var asså! :)



Idag har jag och Frida gått runt och bara tittat. Gått runt i klädbutiker, strosat runt på the grove och druckit starbucks som vanligt. Dendär starbucksen har alltid en sån vardagslyxkänsla också! :) Och de bästa med denna kvällen var att vi gått runt i träningskläder för vi skulle egentligen gå en promenad med ginger. Ginger är därmot helt välkommen nästan överallt. Vi satt på en mysig restaurang och käka mat, och gingin satt nära och prosmaka. Vi var inne på klädbutiker och det är helt ok att hon är med. Tänk om man kunde gå runt hemma med mich i citymarket och code, så lycklig ja skulle va!

Och att bara ta en kvällspromenad och gå runt å göra såna saker känns ju bara löjligt mysigt.

Nu är det dags att gå å lägga sej dock. Tidig väckning imorgon för de är nog dags att lämna LA för ett par dagar igen. haha Ja vi ska nog inte så långt och ni har sätt stället innan så de är no big deal nowadays. men bara för att vi kan! stay tuned! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care