onsdag 19 november 2014

Såja. Har ännu en gång flyttat till ett nytt ställe och bor nu precis i Hollywood, vilket betyder bara några kvarter ifrån Runyon. Därför gick vi idag på Yoga i parken där 8.45 am. Så relaxing och så mysig sätt att starta dagen och det är dessutom gratis. Så många gånger jag har velat göra det men aldrig kommit mej för det så nu känns de riktigt bra! Men 1hs yoga var inte enough för oss så vi bestämde oss att ta ett varv uppför backen också, och bestämde oss samtidigt att ta den jobbiga vägen upp eftersom vi inte testat den innan. De sluta med att vi gick vilse och det tog oss 2 timmar att gå runt. Så skönt ändå! Problemet är bara att vi snart ska gå ett varv till med Frida & Linnea, ingen vila här inte ;)

Roligt också är att när vi reser och pratar med folk och vi säger att vi är från Finland får vi oftast höra att "i´ve never met anyone from Finland before" och vi brukar snällt förklara att finnar inte riktit reser värst mycket. Idag högst upp på beget råkade vi faktist träffa en finne och vi blev helt paffa "really? i think you are the first finn we met" haha roligt att vi hade samma reaktion som andra brukar ha när de träffar oss. och vet ni va som var ännu mera konstigt, han bodde precis granne med oss var vi stannar nu. Hur random är det?!

Och vad jag älskar med LA är att alla pratar med alla. Folk hälsar för att man går förbi dem eller bara frågar random saker bara för att ha en konversation i någon sekund för att sen gå vidare. Går man en kvällspromenad säger 25 åriga killar good evening när man passerar (ofta de skulle hända hemma?! hahaha) eller bara säga random saker som "omg your dog is so cute". Alla är vänner lixom å ja älskar verkligen hur öppna folk är här! 

Älskar LA. nu blir de känslosamt. over and out. haha

3 kommentarer:

 1. Åh, vill också ha det så här att alla pratar med alla. Jag har med åren (haha, nu låter jag gammal...är 26) blivit sån att jag vill prata i affärer, vid bussen eller i nån kö. Men man får ju bara konstiga blickar här :(

  SvaraRadera
 2. Hej! Läste din resekompis blogg, ni skriver ju förstås om samma saker eftersom ni reser tillsammans. Hon hade ändå lite mera foton på sin blogg, så det var ju nice:) Men hallå?! Vad håller ni riktigt på med?? Det ser varken glamoröst eller seriöst ut! Nåja, whatever, if it makes you happy:) Trist för ni är ju ändå trevliga tjejer... Man får kanske en lite fel uppfattning om er, eller kanske den är rätt? Who knows? Ha det bra i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Om man har så lite spänning i livet så man måst sitta och ANONYMT kommentera andras bloggar negativt så menar ja bara "typ och whatever" man sku koncentrera sin dyrbara tid här på jorden me nått vettigare? Jag kan ge dig några exempel, antar du int har nån större fantasi (baserat på ditt ovanstående,fantasilösa inlägg)
  1. Skaffa en hobby,fetish eller kanske nån bra Arbiskurs?
  2. Husdjur är ju aldrig fel,kanske en katt månntro?
  3. Om de,husdjuren, int orkar höra på ditt fantasilösa struntprat,kanske de sku bara läge med en krukväxt,kaktusar är svåra att ta livet av!
  4. Läs en BOK,en bra bok! Int bloggar du tydligen inte gillar, för ändå, vi alla vet att precis DESSA två bloggar är helt och hållet upprätthållna för att piss you off, för i slutändan, everything is about you!
  5. Och sist men absolut inte minst.. Skaffa helt enkelt ett liv, sluta störa dig på andra and get some friends.. för nått kul,gå på en promenad,bio.. whatever makes you happy! Ibland finns det de som har det roligare än både dig och mig men tydligen är det bara du som omoget beter dej som en liten unge och trashar ner på andra för det.

  Så miss. Whatever-typ, kom ihåg man är ALDRIG SÅ ANONYM som man tror att man är och det säger en hel del om ens trista personlighet om man beter sig som man är,så until next time,suck it up and shut your piehole eller lägg ditt namn under!
  Trevlig fortsättning på vintern :)

  SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care