tisdag 11 november 2014

Yess. Utelivet var lika roligt som det var får 2 år sen. ;) promotertables, backstage och halvsugande efterfester haha life's good. Skänt å sido.... frida å jag var på playhouse på fredag och hamna genast backstage som vanligt. På lördag mötte jag upp med Linnea! Åt middag och hade predrinks innan vi plötsligt var på en fullpackad partybus påväg mot en klubb. De var Linneas bday och de va så roligt å se henne igen. När man har så många minnen man delar tillsammans så är det bara en speciell känsla när man träffas. Och sån iver att prata om allt att man nästan glömmer bort resten av världen. Skoj ändå! :)

och guess what, my other blondiehalf is back och vi är tillbaka hos allen igen haha sån tur vi har när vi får bo här! Anyway jag å jess - eller ska vi kalla henne pessi så alla hänger med?! - har redan gått en runda till beverly center, drickit nyttoshakes och ska nu åka upp till hollywood för att strosa runt lite. :)

I övrigt mår jag bra och är lycklig i själen. Tiden här går way too fast men ska försöka njuta av den tid vi har. Tänk att vi redan har varit här 3 veckor.... och ja hur länge ska vi stanna egentligen? För mej känns de som att ja ska stanna forever iaf, känner mej väldigt hemma. :b




LURE

Playhouse



 
partybus :b


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care