onsdag 17 april 2013

Och som på beställning av en läsare kommer här ett "inlägg med lite text". haha

Har påbörjat mitt jobbmaraton och stiger upp sådär 4.40 varje morgon för att sen avklara några jobbpass. Imorgon får jag dock ha sovmorgon och jobbar från 11 -men har fortfarande 2 jobb. Änsålänge har det gått bra och det känns ju som man har all tid i världen när ens dag blir så pass många timmar längre än vanligt. Däremot känns det ju inte som att man spenderar denna viktiga tid till något nödvändigt men är nöjd med sina dagar ändå. Oberoende hur upptagen man är så hinner man alltid träffa Linda mellan varven, och de är ju inte dåligt! :)

Sen har det varit en början på många spännande saker. Saker som får en att pirra i magen men att känna sej lite vilsen på samma gång. Som jag brukar konstatera "jag kan ju göra vad som helst". Frågan är bara vad vad-som-helst är, eller snarare var det är. Eller är det hur man gör det? Men... Här går det ännu ingen nöd på någon så de är väl att fortsätta med en dag i taget. :)

Om ja kunde packa ner m och flytta till paradiset och bo i ett slott. Sen skulle ja ha så mycket pengar att alla mina vänner å familj också skulle flytta in å vi skulle bara njuta hela livet ut. Ni vet göra roliga saker och dricka paraplydrinkar mitt på dagen. Yes!

2 kommentarer:

  1. Tack,hahaha :) <3 kom ihåg det blir fantastiskt till slut! Puss L

    SvaraRadera
  2. man kan no drick paraplydrinka mitt på dan fast man e fati å! ;) /frida

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care