måndag 7 oktober 2013YESYESYES! Volymen på max och basen ända ner i magen! You go Brittan!Och ja. De har spelats på repeat i ett dygn! ;)

Mötte som sagt upp med Sharaya igår. Girltalk, chill, frozen daquris and a really good time. Sen dök Andrea upp för en sen lunch vid stranden så vi käka å njöt av vårat beachlife sålänge det existera :b Sen gick vi runt i Dubai Mall, käka sushi och åkte sen över till Andreas för att göra oss i ordning för kvällen. Besökte 2 klubbar och bannades faktist denna gång över att de alltid bara spelar hiphop på söndagar. Nu finns det ju faktist typ 3000 klubbar man kan gå till, men de bästa på söndagar är hiphop jue. Jag ville ju höra work bitch. (vilket är förbjudet att söka på google, för uae är så överkänsligt. haha) Man får tydligen inte söka på bitch.

Så efterfest med Andreas vänner och kom hem halv 8 imorse. Long niiight men precis vad jag behövde. Man måste ju passa på när man har tid ju.

Snart blir jag upplockad och det blir ett besköt till ikea. Smakråd för hängare eller? Ja, de ska bli roligt. Månne ja får köttbullar MED lingonsylt denna gång för att jag nu vet att lingon är lingonberries. De fatta ju inte vad lingon var senast. daaaah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care