måndag 25 november 2013

Jaha. Tå smälld e tå. Sku lada datorn men tå ja sku lägg i kontakten så exploijda e en gang åså vart e svart. I uttagi alltså. Tur mamma kolla upp reseförsökringen fö nån da sen. Man vet ju faktist aldri hur lätt e kan händ nå. Som tur händ e nu int nå me mej denhär gången, fast ja vart nog skraj.

OCH IDAG ÄR JAG LEDIG! Hallelujamoment. Tidigare idag satt ja på stranden en stund å bara titta. Fullt påklädd under ett parasoll -ville ju inte chansa på att få en bränna (skämt å sido) Men hur skönt var det att faktist vara utomhus under dagen (innan ja blev trött och gick hem för att tupplura igen, men ändå!) För nån da sen åkte ja också båt ut till världskartan i havet bara för att check it out. Och där kom dendär finska sommarkänslan in igen. Satt vid hamnen och kände havsdoft och såg små båtar. De kändes som om ja var på Åland. Tänka sej. Som om Dubai och Åland skulle ha ngt gemensamt? Ja världen är väl inte så stor ändå ;)

Ställer mej som bäst inför kvällen och ska möta upp med Andrea lite senare. Evigheter sen vi träffats sist känns de som, eller rättare sagt festat tillsammans så de ska bli riktigt roligt. Ska också till en ny klubb vart jag brukar gå efter jobb, men är då alltid nykter bland alla fulla människor som svävar till housemusic som make no sense at all. Nu är de min tur att också sväva och ja tror de kommer bli en toppenkväll! ;) Inte så roligt att jobba från 4 imorgon dock, men de är ett senare problem :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care