lördag 13 december 2014

Så vi lämnade ett underbart hawaii bakom oss och vi hade den bästa veckan man hade kunnat önska sej! Vi träffa massa nya människor och gjorde nästan allt på vår to-do list. Niko som vi bodde hos tog så bra hand om oss och ja kan ju säga att hawaii kändes som ett litet paradis, precis som man tänkt sej. Skulle de ha varit mer fancy och lite mindre turister skulle jag lungt kunnat bo där en tid. :)

Sen va de ju dags för nästa destination, singapore. Vi hade en 24 timmars resa dit med en kort layover i taiwan. Måste erkänna att vi satt och förundrades över hur vi 2 faktist klarar av att resa med tanke på hur tankspridda vi båda är. Vi trodde att flyget skulle ta 6 timmar till taiwan, och det tog 11. Jag visste inte ens vilket flygbolag jag skulle åka med från LA till hawaii så försökte checka in i helt fel terminal och låtsades se förvånad ut när mun biljett inte gick igenom haha men båda har vi mottot att allt fixar sej alltid och vi tar problemen när och om de kommer. hittills har de ju gått väldigt bra ändå! :)

så vi reste från att ha varit 12 timmar efter i hawaii till 12 timmar in i framtiden och missade en dag på köpet. är det inte märkligt så säg.
                                       
satt också i taiwan och väntade på nästa flyg när mamma sände ett meddelande "flyget går om 40 minuter." oh wow, what to say haha. mamma hänger med antar ja.
       
SÅ what about singapore då? vi bodde i ett helt amazing lägenhetskomplex och i en riktit fin lägenhet! vi har varit uppe vid 7 och kört morgonjogging. vi har strosat runt i stan och verkligen njutit av att ligga vid polen som är helt underbar! vädret här är heeelt perfekt just nu! de e varmt och fuktigt men precis som jag vill ha det. fast de är mulet är det varmt och igår gick vi till stan i regnet så vi blev dyngsura, men de gjorde absolut ingenting. 2 kvällar gick vi ut å kolla men nattlivet i singapore var ju inte heller as fancy as I expected. festa kunde de minsann, men inte på ett classy sätt - så som jag gillar det. folk vett och etikett tack. lol

Nääää vi hade de så bra så bra å ja gillar verkligen singapore! har inte kunnat sätta fingret på vad exakt det är som gör det, eller om jag bara trivs me de lyxliv vi har just nu som gör att jag blir så bekväm. anyway, allt har ett slut och vi hade bara några dagar i singapore. Nu hat vi precis kommit fram till Bali och checkat in på ett hotell som vi bokade ca 24 timmar innan vi flög. sådär på tal om impulsivt.

båda 2 var så lyckliga att vi ska bo på hotell under denna tiden. de kommer bli som en liten semester på våran semester, och believe me det är ngt som vi båda behöver! att inte behöva anstänga sej för att underhålla någon eller ställa sej efter nån annans tider, de kommer va helt underbart! och ja, våran livsstil är väldigt väldigt intensivt, tro det eller ej.

Så en annan 12 hours flight är över och jag sov bara 30 minuter natten innan för att få ut så mycket som möjligt av singapore nattliv - ni vet ju hur jag är. så fast klockan är halv 9 pm så är det bums isäng. kommer sleep like a baby and wake up like a king! new day tomorrow xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care