lördag 20 december 2014

Jaa då var de väl dags igen! Önskar som sagt ja hade mer tid att upptadera er om allt och dela bilder osv, men allt är väl bättre än inget!

Så ja vi kom lyckligt fram till Bali. Böt flyg i Jakarta som är huvudstaden och reste sen till Seminyak nära Denpasar. Vi hade några prövningar på vägen eftersom man tydligen skulle betala extra för ett visum till Indonesien, och flygtax innan bording. Inte för att de var några problem direkt, bara tog lite extra tid som man inte hade räknat med. Och så såg vi en råtta på flygplatsen som sprang runt som ingenting. Då förstår ni standarden här. Sen också att hitta från en terminal till en annan var ju ett evighetsprojekt och än en gång tackade vi oss själva för att vi inte är kontrollfreaks utan bara tar saker som de kommer. För den proceduren att leta efter sina väskor och hitta en transfer buss och en ny terminal var inte att leka med, inte ens för oss som ändå känner oss lagom beresta haha

Sen vi kom till Bali har vi njutit massa, och promenerat! Vi har gått över hela halva ön (inte riktit men) och dagarna långa! Vi har vaknat vid 6.30, ätit vår frukostbuffe och sen tagit en ca 2 timmars powerwalk längsmed stranden, för att sen komma hem igen till frukostround nr 2 slasch lunch. Vi har frukost inkluderat och halleluja för det! Allt här är annars superbilligt och vi betalade 88 euro/person för 8 nätter och inkluderad frukost. En helt lyckad deal enligt oss!

Annars har vi surfa (5 euro för 3 timmar), kört moppar (3 euro för en hel dag) vilket ju helt enkelt var livsfarligt men roligt! Idag har vi fixat våra naglar ( 9 euro), och varit på en timmes helkroppsmassage (4 euro). Vi var ute en kväll och vi har haft shoppingdagar och en beachdag. Vi somsagt njuter och lever som kungar! :) När vi körde me moppar blev vi stannade av polisen och de hade oss att betala, bullshitt var ju alltihopa men vad skulle man göra liksom? Vi fick åtm nedprutat priset från 1 miljon till 200.000 så de va ju bra!

Annars då? förutom att min telefon blivit stulen....?! neä. inte mycket annat nytt inte. Jag blev stucken av ett bi en dag, körde också på en kille med moppe -fast de va bara lite på foten så no big deal lixom och min resväska har gått sönder och igår var vi matförgiftade. Och poliserna försökte lura oss på pengar igen när jag gjorde en stöldanmälan men vi visste how to deal with it denna gången så vi sa bara fuck off å de gick bra. Fast chefen bad om en bild iaf..... (känns väldigt professionellt, or not!) Men annars är vi lyckliga ända ner till tårna! Inte lång tid kvar här heller så nu får ni vara nyfikna på next destination! Vi är inte klara än förstår ni ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care