måndag 29 december 2014

Djiiises! Dagarna bara flyger iväg!! Va händer?! Vi har iaf kommit fram till destinationen som från början var the place to start at, Sydney! Australien var lixom vad vi egentligen skulle göra på denna resa, och allt innan va bara extra på vägen! :)

Så vi har redan spenderat en vecka i Sydney ju! Har börjat känna oss som hemma också. Börjar ha koll på stan och har träffat massa nya människor. Vi har hittills bott hos en som jag känner från LA. Han har däremot varit hemma, i US, under jul&nyår så vi får stanna i hans rum och bor med hans roomies. Har haft jättetrevligt och så skönt att ha fått bo in sej lite. Men man ska ju alltid vara förberedd på att whatever kan ända så även fast vi planerat att stanna här en vecka till så tar vi vårt pic&pack och lämnar dem imorgon haha Man kan ju inte bli för bekväm heller, de kan ju bli tråkigt.

Sen vi kom då... Shaaa... Vi firade jul med lite pepparkakor och film, mer än så blev de inte. Inga julkänslor detta år heller så nästa år ska jag banne mej vara hemma några dagar så jag får mej en riktig julmiddag och lite glögg. Här va de inte speciellt pyntat heller så buu för Sydneys jul. Next year gottfolk, då jäklar!

Sen har jag faktist slappat en hel del under dagarna sen vi kom också. Ni vet legat i soffan och bara svällt framför några filmer. De känns så längesen man haft den möjligheten eftersom vi alltid har ngt på gång så de har varit riktit riktit skönt! Men det har också gjort att vi haft massa energi att gå ut på kvällskvisten också och en morgon kom vi hem vid 7.30. That´s what i call a party. Annars har vi haft flera st bbq:n, vi har åkt runt och sett ställen och beaches och annars bara gått runt i stan och uträttat lite ärenden. Ärenden ja, sånt gör vi faktist.

Och jag gillar sydney mer och mer för varje dag. Måste påstå att jag får lite England känsla över allt ändå, hur jag än förösker undvika det. Men här finns mycket grönt och husstilen och lägenheter påminner väldigt mycket om London. Fast här är hundratusen gånger renare och fräshare! Och jag älskar hur folk klär sej här. Så gulligt och classy, några extra plus för det! :)

Shaa, until next time! De är ju nyår om 2 dagar. Big plans and a long night ahead. Ni vet väl att sydney är först i världen att fira nyår va? ;) ska bli spännande! :) take care xoxo

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa <3 Ta hand om er och ha ett riktigt strååålande nyår! Kram //Jassi

    SvaraRadera
  2. Håller med Jasse ❤ fira nyår ordentligt! Puss

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care