onsdag 9 september 2015

Så vad har hänt sen jag lämna manila och mötte upp med m då? Dålig uppdatering igen en gång! Men ja vi har varit fullt busy med att njuta och pracka.

Vi möttes på flygplatsen I manila, hade inte sovit en blund natten innan och första prövosaken som kom emot var att jag stod och vänta på han vid helt fel terminal 20 min iväg från var han var. Haha Men inga beskymmer, hade gott om tid att förflytta mej innan nästa flyg som skulle ta oss till boracay.

Tänkte att de skulle vara skönt att bara ta de lungt några dagar tillsammans utan nån stress så vi hade hela 5 nätter där. Så himla fint och skönt! Men tro inte att vi slapp prakriiji under tiden. M's väska var försvunnen under hela tiden så den plockade vi upp vid en flygplats innan vi åkte vidare till flygplatsen nr 2, så han fick gå halvnaken I en veckas tid. Jag bokade flygbiljetter och bokade oss på fel namn pga autocorrect, och de som reser vet att det är omöjligt att resa om biljett och passinfo inte stämmer överrens. Också att de är för jekligt att få det ändrat eller så kostar se massvis med pengar. En dag skulle vi gå island hopping men slutade med att vi missa hela grejen fast vi hade anlitat och betalat en liten guide som skulle hjälpa oss. Well great.

Men inte gråter vi för det. He fixa nooo se e ju ett av de motton ja lever efter, och fast de har varit mycket att fundera på så har allt löst sej på bästa sätt! Förhoppningsvis är det ingen som tror att resande bara är glitter & glamour, för de är ju inte alltid en dans på rosor. De är så mycket mer än de beachbilder som folk vanligtvis får se. Men de är ju den del av resande som gör allt till en upplevelse, allt man klarar och tar sej igenom under tiden!

Men visst nu ska vi ju erkänna att de är en hel del beach time också. De e ju därför vi är här ;) slappa, chilla, njuta, äta och en kväll mötte vi upp med ett gäng och gick ut o festa. En ja träffa I Hong Kong kom också till boracay så självklart ska man ju mötas upp, dricka drinkar och dansa hela natten lång! För att sen dansa hem i spöregn. Kul! :)

Så efter boracay har vi spenderat 2 nätter I Cebu. Cebu är andra största staden I filippinerna efter manila och igår spendera vi hela dagen I ett köpcenter nära hotellet. Så man upskattar ett fräsht mall ändå efter att ha sett thailand butiker I en vecka, haha ja e ju lite stadsmänniska också ju. Men ere solsemester så ere. Nu är vi påväg med båt till bohol. Ska kolla chocolate mountains och se lite mera stränder. 3 nätter innan vi flyget vidare igen. Tempotempo, yalla! :) så på resande fot är vi minsann. Räkna att ja so far besökt 5 länder I en månads tid, bokat två flyg på fel datum som inte är återbetalbart och satt typ 1500 euro I bara flyg so far. Då är inte biljetten jag betalade hem från australien i juli på 850 euro ens inräknat. Så resa I all ära men måste erkänna att jag börjar bli lagom trött på att sätta alla mina pengar på flyg, and its not done yet..  

Anyway, life is good. de är ju dethär jag lever för! xxx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care