söndag 15 september 2013

Äntligen är denna dunderhelg över. Så mycket energi och tid vi satt för att göra denna helg perfekt. Roligt men skönt att det är förbi. Nu får jag återgå till ett mera normalt liv och göra annat än jobba arslet av mej. Tackar och bockar och laddar nu upp några dussin bilder till er innan ja ska gra mej i ordning för sista jobbkvällen innan en helt ledig dag. 

Bilden med Sharaya är tagen förra måndagen när vi var till Sensation. 
Och den andra bilden är från Boudoir med vår Dj Keza. 

Sen ursäktar jag för screenshots men de är helt enkelt enklastesättet att försäkra sej om att man får sina bilder haha. Redbull that keeps me going. Och bilder från Boudoir hittar ni på MyBoudoir på FB! Check it out! :) 

Vår andra Dj Chris som förösker hjälpa mej med min makeup haha 

Frukost vid Pauls och poolhäng. 


 Bilder från klubben som var överpyntad med levande ljus, super fint hade vi under vår maskeradkväll! :) Denna helg var med andra ord våran "re-opening". Som jag sagt så är Boudoir en av de äldsta klubbarna i Dubai, och med tanke på att det öppnas nya hela tiden är det inte enkelt med all konkurrens. Alla vill ju pröva nytt förstås och Boudoir har varit lite halvdåligt det senaste året. Efter ramadan (när jag började) hade hela stället blivit renoverat och allt är nytt. Och tro mej, we´ll be back. Alla vet vad Boudoir är och alla pratar om det, så vi får se vad det leder till nu när vi officiellt öppnat igen ;)   
 Och alla dessa lambosar som står utanför och väntar på en när man går hem. ;) 
 Done, hoppas ni är lite nöjdare nu tills jag återkommer. :) (btw har jag problem med att överföra mina bilder OCH videor till datorn) upptäckte idag att jag inte hittar mina videon överhuvudtaget när ja ska överföra och flera av de senaste bilderna saknas. :O :(

1 kommentar:

  1. Far du hejm me lambona? Eller hur nära bor du jobbet riktigt? :) Ha du sitt na myki kändisar eller vejt du om nan e på komand tid? //Jaz

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care