onsdag 23 oktober 2013

Idag har jag sovit bort hela dagen. Gick upp imorse, tog mitt ass till gymmet och fick sen en fruktansvärd huvudvärk. Var e mamma som ska tjata om att ja ska dricka tillräckligt?

Skämt å sido, mamma dont worry. Ja dricker mina litrar varje dag! :)

Har inte hänt mycket sedan sist. Eller det som har hänt börjar ju bli rutiner så inte mycket nytt att komma med. Gick ut på min day off och har som vanligt träffat Andrea, shoppat och jobbat. Haft pestcontrol och det fösta jag ser när jag kommer hem är massa kackerlacker som försöker överleva. Pestcontrol imorgon igen för de ska minsann dö!

Måste dock lära mej att börja göra saker! Har märkt hur otroligt lat jag är, och hur länge det tar för mej att komma mej iväg nånstans. Så många erbjudanden jag får hela tiden. Ska vi wakeboarda, festa på stranden, gå för lunch, whatever... och vad gör jag. Surfar på datan, typ. De va bara planer från olika håll för idag, gissa hur mycket ja kunde göra under en vecka om jag ansträngde mej......

"men ja trivs bättre hääär, var ja kan chillllla å ta de luuungt!" ;) yeah sureeeee.

MEN jobba måste ja ju. Time to get readdddyyyyy.

1 kommentar:

  1. Hej! Tack för en trevlig blogg! Är nu som då in och läser om din vardag och undrar om du ofta har hemlängtan? Känner du dig ensam någon gång och tänker att du bara ska skita i allt och åka hem till lilla jeppis?
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care