fredag 1 november 2013

Igår hade vi ett tv-team på vår klubb. A big night med indian kändisar och alot of ppl. De filma från en av de populäraste tv kanalerna i dubai (that´s what they say, i dont have a tv....) och lotta ut priser så som gucci väskor, trip to bali och 5000 dollar. Måste dock medge att ja inte har en aning om vad som hände för jag hamna å stå nere vid dörren heeeela kvällen. Min arbetskollega aka andra hostessen got too drunk during the day och kom inte till jobb. Enough said about that. 

....och vi fick inte delta i utlottningen. orättvist eller vadå? Fast vi sålde några av våra limited edition av 2000 euros pyttesmå champagne som bara några få klubbar i dubai har fått äran att sälja. :)

Så när man för en gångs skull verkligen ville vara inne så va ja inte inne alls. Perfekt. Fast ja fick tårta innan ja gick hem, lite plåster på såren. hehe 

Idag var det meningen ja skulle träffa Shellie. Vi skulle till Blue Marlin men bestämde att ja inte orkar stressa idag. Dessutom har de nu Formula 1 i Abu Dhabi 3 dagar framåt nu. Bigbig event och hela Dubai är nog där. Förhoppningsvis ska jag också åka dit ett varv mellan mina jobb skiften. Förhoppningvis! :) 

Så, en slappdag it is, skönt å tråkigt. hehe 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care