fredag 2 maj 2014

And i´m on the road again! And it feels wonderful! Sitter med ett bigbig smile on my face och blev nu åter igen påmind om varför jag älskar att resa. Man känner sej så fri, förväntansfull, och nyfiken. Jag har däremot varit supernervös idag. Så nervös att m fick påminna mej om att andas in -och andas ut, så ja skulle lugna mej lite. Varför jag varit så resfebrig över en sånhär liten resa vet ja inte, men så fort ja satte mej på tåget försvann all nervositet. Nu finns de bara enormt mycket pirr i magen kvar och en såndär overklig glädje.

Denna gång blir det en minisemester i London. Ska träffa Frida som jag bodde med i LA. Hon har precis börjat jobba där och det känns så himla overkligt att vi ska träffas igen! De är ju snart 1 1/2 år sen sist, men vart den tiden tagit vägen kan man ju fråga sej? Ska också bli spännande att få se London på nytt. Senast jag var där upplevde jag staden i en hel dag och allt jag tyckte mej se var betonghus som såg likadana ut, och ja blev inte alls imponerad. De blev ju inte heller bättre av att jag missade mitt flyg därifrån och fick köpa en ny biljett, sådär som pricken på i:et. Men allt förtjänar en andra chans har jag hört, och denna gång har jag bestämt mej att gilla de lite mer :)

Och om någon har missat min LA movie som jag precis fått ihop slängt, så kan ni förhoppningsvis se den här! :)Huhhh, pirr! Nu ska ja njuta, it all just started. xoxo :)

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig video! :D Ha det så bra på din semester i London :) <3

    SvaraRadera
  3. Ha det riktit roligt :) o njut av England ;) <3

    SvaraRadera

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care