måndag 14 juli 2014

så nu är london påprövat och avslutat. det var trevligt sålänge det varade men den tiden räckte bra till eftersom jag ansåg att london inte alls var ngt för mej. skönt att veta och ett fint mellanstopp på vägen. :)

roligt var att m kom och mötte upp mej i london och spenderade de sista dagarna där med mej. vi turista runt och såg allt man behövde se av stan. en kväll tömde vi en flaska vin på en lyxbar, vi shoppade, gick på dubbeldate en kväll med mina vänner och bara njöt av att vara tillsammans igen. och bäst av allt, han fick ju också äntligen träffa frida - och han trösta mej när ja börja gråta på baren för att ja skulle lämna henne igen. vilken tur att ja har han. 

och eftersom ms semester precis har börjat räckte ju inte några dagar i london, utan vi åkte sen vidare till rom. detta är första gången som vi reser på tumanhand och jag måste medge att jag var lite nervös i början. innan har vi rest med familj eller vänner så ja tänkte att vad gör man riktigt, när man bara är 2, i en stad ingen har en aning om. 

det visade sej att vi valt helt perfect stad för oss dock. vi älskar rom! här är romantiskt och det finns så mycket att se överallt. idag har vi också gått 5h isträck och bara hittat mer och mer att se. och vi har haft sån tur också att vi gått vilsen åt rätt håll. måste erkänna att vi hade väldans oflyt i början med tanke på att vi nästan missade vårt flyg, kom till regn&åska, hade ett dåligt hotell (som vi checkade ut från innan vi ens checkat in ahah) och knappt hittade hotell nummer 2 fast vi gått runt i 1,5h. men sen vände verkligen allt på 2 sekunder och efter har allt bara varit helt perfekt. mysigt att få uppleva ett helt nytt ställe tillsammans, och komma iväg från vardagen -tillsammans. 

ikv ska vi gå å äta roms bästa pizza och jag har gryymt höga förväntningar! :) sen sitta å filosofera över livet på en mysig uteservering och vara sådär äckligt kära som man är i rom. ;) so till next time, xoxo


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care