torsdag 9 oktober 2014

Nåväl. När vi en gång börjat så måste vi väl fortsätta. Så häär kommer telefonbilder från vår resa, för att hålla er sysselsatta. :) Men de betyder också att vi går tillbaka till London och visar hela resan än gång till. Oh yea, it´s your lucky day! ;) 

När M anlänt och vi återförenats gick vi följande kväll till Mayfair bar och delade en flaska rose. Mayfair är ett av de finare hotellen i London och jag tyckte att M behöver veta hur lyxit det kan va ute i vida världen! Och lyckligtvis trivdes M och han gillade till och med vinet fast han vanligtvis inte ens brukar smaka, så ja behövde inte tömma flaskan själv. haha Så mysig kväll bara på tuman hand! 

Och ibland är man fancy. Och ibland lite mindre fancy.... 
Såhär såg varje liten gata ut i Rom. De spela ingen roll vilken gränd man gick in i så möttes man av mysiga uteserveringar! Så vi var ju tvungna att sätta oss och pröva lite romerskt vin också, typ varje kväll. hehe
Påvens by night. Inkräktare? ;) 
And yes, there´s beaches in Italy tooooooo! 
 Lutande tooornet i Piiiisaaa. När vi ändå hade "vägarna förbi" :)
Problemet med denna bild är att vi tog den lite snett, så att tornet blev rakt. I misstag. Anyway. 
Alltså. Är detta en selfieblogg eller? Why the perfect happy couple på alla bilder? Men vad kan man när m alltid är så ivrig att ta bilder på mej?! Eller.....? Men hur ser nu egentliga Milan ut nudå? Men här visar vi ju faktist upp dendär Duomo kyrkan! Och för de som vill se hur Milan ser ut, så här nedanför är en fin park. 
Och ingången till Zara (som är typ som H&M ja, ja sa typ.) Bara så ni förstår varför det är så trevligt att shoppa utomlands. Jaaaa. Ni som vill se andra vanliga stadsbilder får googla! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care