söndag 26 oktober 2014

Njuter och mår i sunny L.A. och varje dag är jag lika lycklig.

I förrgår åkte vi hela bunten hem till Allens föräldrar för att äta persian food. Hela hans familj var där eftersom de alltid äter middag på fredagar. Ni vet denna tillställning kändes som våran julafton när släkten samlas och man har massor med god mat, yea that´s the normal friday for them. Och hans kusin från nyc som också bor här med oss nu vägrade åka om inte alla 3 girls följde med. så de var bara att göra sej i ordning och följa med. De var högljudda, nyfikna, annorlunda, bodde i ett fint stort different hus haha och de var helt imponerade av blonde ones, de var väldigt vänliga och vi kände oss väldigt välkomna! Så rolig fredakväll de var! Sen vidare på några drinkar i Santa monica innan läggdags. ;)

Igår åkte vi då igen hem till en av mina vänner för lite predrinks, innan vi åkte vidare till ett dayparty i Malibu. Så overkligt att vara tillbaka bland alla millindollars hus, fancyga bilar och the beautiful weather. Och alla snuskigt rika gamla gubbar hahah Vi stanna hela dagen, njöt av Malibu sunset, drack drinkar and enjoyed good music. Skulle sen gå hem och lägga oss men eftersom jag kände att 7 timmars dagsfestande inte var enough så drog ja vidare till en afterparty runt 1am efter att ha powernappat lite haha.

Här är det redan fullt ös när de kommer till halloweenfirande fast de är först om en vecka, så folk var givetvis utklädda också när de kom till afterpartyt. De som var intressant denna gången var att jag åkte i förväg med en av mina vänner till denna efterfesten eftersom han kände de som ordna den, och jag var också nykter. Vanligtvis går man ju bara på afterparties om man är måttligt (läs tillräckligt/mycket) full och vill fortsätta festa, men att vara nykter och vara den fösta på plats var en helt annan upplevelse! Satt också och njöt av den underbara utsikten från hillsen ett bra tag innan de andra anlände. Och när de väl kom var alla nästan nakna. Yes, that´s how halloween works over here. The less clothes the better och de har verkligen bara en Bh med stringtrosa när de går ut på klubb här, tydligen. Nu var de ju så att flera av dem nog varit på playboymansionparty innan, but still. Önskar ja hade kunnat ta nån smygbild till er där men min telefon var död all night long. haha

anyway, kom hem vid 6.30 am so i can tell it was a loong night. Men man lever ju bara en gång eller hur? ;)

I dag har vi också tänkt röra på oss. Har sovit hos allen nu i en vecka så de känns bäst att låta de vila upp sej lite, but we´ll be back! ;) and the next thing to come will be really exciting too so i´ll keep u updated ;)

And where´s the pics? i´ll give you pics too, for sure ;)

2 kommentarer:

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care