lördag 16 maj 2015

Vet ni va som känns lite roligt. När vi nu är inne på temat future så kan vi ju lika bra fortsätta med den diskussionen eftersom ja lämnat å tänka på de. När jag ser min egna framtid ser jag mitt past. Allt jag önskar har jag redan haft. Vi hade vårt lilla slott som kändes som vårt riktiga hem, ni vet sådär harmoniskt som man vill ha de! ja hade en underbar relation med världens bästa människa och vi hade vår lilla misch. En underbar familj och otroligt fina vänner. De är ju precis allt som jag kan önska mej!

Sen hade jag ju myror i brallan på samma gång och så utspelades ju detta i lilla jakobstad. Tråkigt nog, jag har alltid sagt att "när jag är klar kommer jag åka hem igen", men det verkar försvinna mer och mer för var dag. innan har jag alltid saknat hem på ett speciellt sätt men inte nu längre. Har precis också insett att jag har missat en hel vinter och jisses vad glad jag är för det! tror ofta att de är oktober faktist för "de börjar ju bli vinter här", och sure, jag har haft världens längsta sommar. :b

Så som näst är det att teleportera mitt gamla liv över hit. Alla underbaringar och mamma å pappa. Jeps, de är vad jag önskar som näst. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

tills vi ses igen

take care